Startende ondernemer - Starters Buddy

Starters Buddy

✓ Begeleiding op maat

✓ Ervaren coaches

✓ Buddy in ondernemen

✓ Ondersteuning van A-Z

Startende ondernemer

Advies en coaching voor de startende ondernemer

Ben jij een startende ondernemer? Dan is het belangrijk dat je goed bent voorbereid op de uitdagingen en kansen die jouw kant op komen. Want een gebrek aan kennis kost veel startende ondernemingen de kop. Starters Buddy lost dit probleem op met coaching en advies door ervaren ondernemers. We helpen je aan een effectieve strategie waarmee je succesvol je eigen bedrijf begint en ontwikkelt. Neem contact op en maak een goede start!

Vergroot de kans op succes

Als startende ondernemer kun je wel wat hulp gebruiken. Want ook bij voldoende kansen en een goede markt weet acht van de tien bedrijven het niet te overleven. En meestal (90%) is de oorzaak een gebrek aan de juiste kennis en ervaring. Daar kunnen de experts van Starters Buddy je mee helpen. Dit zijn allemaal ervaren ondernemers die uit eigen ervaring weten wat er nodig is om jou te helpen om je ondernemersdroom waar te maken.

Slimmer ondernemen met onze hulp

Wij bieden jou als startende ondernemer de helpende hand door je te laten profiteren van onze kennis en ervaring. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord. We ondersteunen je waar het nodig is, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Eenmalig, via een abonnement (goedkoper) of een flexibel abonnement (naar eigen behoefte in te delen). Dat bepaal je helemaal zelf. Onze diensten bestaan in hoofdlijnen uit:

  • Advies: op basis van ervaring, grondig marktonderzoek en risicoanalyses krijg je een advies op maat voor zowel een goede start als langetermijnsucces.
  • Coaching: met een eigen coach profiteer je als startende ondernemer van de kennis, ervaring en begeleiding van een ervaren entrepreneur.
  • Uitvoering: uitvoerende taken en taken die je niet liggen besteed je aan ons uit, zo kun je sneller groeien en je richten op waar je goed in bent.
Startende ondernemer

Starters Buddy is jouw buddy in ondernemen

Met advies, coaching en hulp bij de uitvoering helpen wij jou als startende ondernemer bij het ontwikkelen en in de praktijk brengen van een effectieve en efficiënte strategie. Onze coaches doen alles om jou te helpen om van jouw startende onderneming een groot succes te maken. Wij bieden je:

  • Begeleiding en sturing door ervaren ondernemers
  • Jouw buddy in ondernemen
  • Ondersteuning op elk vlak voor jouw startende onderneming
  • Eerlijk en transparant advies
  • Best mogelijke start van je bedrijf

Startende ondernemer op zoek naar hulp? Bel gerust

Wil jij als startende ondernemer profiteren van onze kennis en ervaring op het gebied van ondernemen? Plan dan vrijblijvend een intakegesprek in via het contactformulier, stuur ons een mail via info@startersbuddy.nl of bel ons op 088 404 8000. Efficiënt zakendoen begint met Starters Buddy!

Vul ons contactformulier hieronder in