Voor jezelf beginnen - Starters Buddy

Starters Buddy

✓ Begeleiding op maat

✓ Ervaren coaches

✓ Buddy in ondernemen

✓ Ondersteuning van A-Z

Voor jezelf beginnen

Goed voorbereid voor jezelf beginnen

Wil jij graag voor jezelf beginnen? Zorg dan voor een goede voorbereiding, dan is de kans op succes het grootst. Als starter beschik je nog niet over alle kennis en ervaring die je hiervoor nodig hebt. Daarom helpen de experts van Starters Buddy je graag met advies, coaching en de uitvoering van al je plannen. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op en maak een vliegende start!

Goede voorbereiding maakt het verschil

Voor jezelf beginnen, veel mensen dromen ervan en sommigen nemen de stap. Met veel passie gaan ze aan de slag. Dat maakt het extra jammer dat acht van de tien bedrijven het uiteindelijk niet redden. In negentig procent van de gevallen is onervarenheid en een gebrek aan de juiste kennis de oorzaak en dat is onnodig. Starters Buddy adviseert en coacht je graag bij het ondernemen, zodat jouw bedrijf niet hetzelfde overkomt.

Beginnen voor jezelf met de juiste ondersteuning

Onze ervaren coaches maken voor jezelf beginnen en een succesvol bedrijf opbouwen een stuk eenvoudiger. Wij kunnen je op elk vlak van het proces begeleiden en bieden hierbij altijd maatwerk. Je kunt ons eenmalig inschakelen, kiezen voor een abonnement (voordeliger) en ook voor een flexibel abonnement (dit kun je naar eigen behoefte invullen). Onze diensten zijn in hoofdlijnen in te delen in:

  • Advies: op basis van o.a. risicoanalyses en grondig marktonderzoek voorzien we je van een helder advies voor een goede start en een mooie toekomst voor je bedrijf.
  • Coaching: beginnen voor jezelf is een stuk eenvoudiger met een ervaren coach om je hierin te begeleiden. Zo sta jij sterker, vermijd je valkuilen en kun je snel stappen maken.
  • Uitvoering: ons laten meewerken in jouw onderneming? Het kan! We nemen uitvoerende taken over, zodat je sneller vooruitgang boekt.
Voor jezelf beginnen

Sterke start met Starters Buddy

Met ons als jouw buddy ben je verzekerd van een effectieve en efficiënte strategie voor succes. Je kunt snel starten en bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf. Je coach beschikt over alle benodigde kennis en jarenlange ervaring en geeft altijd 200% om jou te helpen succesvol voor jezelf te beginnen. Hierbij kun je rekenen op:

  • Begeleiding en sturing door ervaren ondernemers
  • Best mogelijke start van je bedrijf
  • Jouw buddy in ondernemen
  • Eerlijk en transparant advies
  • Ondersteuning op elk vlak bij starten eigen bedrijf

Ook voor jezelf beginnen? Bel Starters Buddy

Ga je voor jezelf beginnen en wil je dat wij jou hierin ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Hiervoor bel je ons op 088 404 8000, stuur je een e-mail naar info@startersbuddy.nl of je vult het contactformulier in. Start je toekomst samen met Starters Buddy!

Vul ons contactformulier hieronder in